GEREKLİ MALZEMELER
1 paket sebzeli burgu makarna
1 su bardağı konserve haşlanmış garnitür
6 adet kornişon turşu1/4 demet dereotu
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı nane
HAZIRLANIŞI
Burgu makarnayı kaynar suda 10- 12 dakika kadar haşlayın.
Suyunu süzün ve soğuması için bir kenarda bekletin.
Kornişon turşuları halka halka doğrayın.
Dereotunu incecik kıyın.
Konserve haşlanmış garnitürün suyunu süzün ve durulayın.
Salatanın sosunu hazırlamak için; yoğurt, mayonez, zeytinyağı, nane ve tuzu bir kapta çırpın.
Haşlanan makarnayı, doğranmış dereotu, salatalık turşusu ve konserve garnitürü salata kasesine aktarın.
Hazırladığınız sos karışımını ekleyin ve harmanladıktan sonra bekletmeden servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.
KALORİ DEĞERİ